Ahad, Februari 21, 2010

BERSANTAI DI AMPANG SUPERBOWL

Semalam aku bersama kaum kerabat aku menjenguk pusat bowling di kajang...mula2 kami menuju ke pusat bowling di Alamanda, Putrajaya....rupa2 nya punya lah ramai orang dekat sini... hajat hati memang nak bermain bowling di sini jer...melihat kan keadaan yang terlalu ramai hinggakan tiada ruang....kalau ada pun kena menunggu sampai pukul 7 petang..daripada menunggu lama sangat, elok lah kami terus berpatah balik menuju ke Metro Point saje.....so kami pun berangkat ke Ampang Superbowl Kajang....keadaan serupa juga macam kat Alamanda...ramai orang...ada pertandingan.....walau bagaimana pun kami dapat juga satu lane daripada dua lane yang kami mintak....

Apa2 pun kami tetap enjoy selepas habis bermain....pasukan kami seramai enam orang...nana, farah, sam (asraf), tun, sal, idah....anak adik aku yang dua orang izzat dan ilyana tak main, tengok saja...cuma pegang2 bola bowling....hehe!!

Joommmmm.....layaaaaaaannnnnn....aksi2 kami yang kelakar bagai nak rak!!



- cuba2 nak testing dulu -

- aik bola masuk longkang ke!!

- malasnye nak toleh belakang..strike ke tak?

- dua beranak baju nak purple jer!

- macam kembar jer..emm bukan kami sepupu..

- ni dah habis main..so posing la pegang2 bola jer...


- jom tengok sape yang point tinggi..1st nana, 2nd farah, 3rd idah, 4th tun, 5th sam, 6th sal (markah tercorot tu aku lah hehe)...lama tak main lenguh jari2...ni 1st game...2nd game aku pintas la diaorang ni...dapat no. 2...terer tak?....point kitaorang takde lah melebihi 100..bukannye pemain professional...suka suka jer!!

- dua beradik idah & tun..

- abis main kami singgah makan2 di KFC...

- lincin...tinggal tulang jer!!

- anak buah ilyana dan izzat..

7 ulasan:

YucIkA berkata...

seronoknya main bowling satu family...mesti enjoy habis ni..

teringat dulu masa bulan puasa, lpas berbuka main bowling ramai2..rindunya kat family...

SWEET MEMORIES berkata...

jangan segan2 tinggal kan komen ye..

YucIkA berkata...

tu r..akak kena tukar setting ni..akak kena g kat setting, bahagian komen, pastu akak tengok kat "comment form placement"..

akak klik kat pop-up window..
klu xsilap yg skrg ni akak wat embedded below post.cam ssh sikit la..ni pon kebetulan tau camne nk komen..cam ssh sikit kot klu yg ni..

nnti klu akak x fhm akak tya kita eh..

idasm berkata...

seronoknya main bowling. ida pun suka main bowling tp dh lama tak main. rindu plak bila tgk akak sekeluarga main.

YucIkA berkata...

hehehe..

dah jadi dh.lps ni bleh komen byk2 =)

feelmyseoul berkata...

ida..nanti kita plan main bowling..bawa keluarga..mesti best kan!!

Mr Silent berkata...

good, play bowling with family... :-)