Rabu, Februari 24, 2010

BERES.....BERES....!!!

Fuh.....lega dah!!.....kerja2 yang memeningkan kepala aku agak2 beres.....(chup-chup...ada lagi sikit belum beres..tunggu hubby huloq duit baru semua langsai...)....beban yang di tanggung makin berkurangan.....mintak2 jangan ada lagi benda2 lain yang datang.....bulan februari yang menyesakkan fikiran aku.......p.....p....main jauh2.....hehe!!

Sekarang dah kurang sakit2 kepala.....tak pening2 lagi....tak mau sangkut2 lagi....tak mau lagi nak fikir macam2 masalah......bebaskan aku dari semua masalah......aku nak tenangkan fikiran.....huh...huh jangan cakap.....ada lagi kut.....tak pe jauh lagi jangan di fikirkan sangat....(bulan march paling mendebarkan)...tak payah citer lagi....tunggu saja lah....


....aku nak senyum....tengok muka baby ni pun boleh buat aku tersenyum...sebab baby ni comel lotter. aku nak ceria2 macam yang lepas2...boleh pegi main bowling lagi....pegi jalan2 dengan saudara mara...best sangat masa tu....ehmm....paling seronok!!


hehe.....tengok nie....kucing pun senyum jugak.....apa nak susah2....relax je!!

9 ulasan:

YucIkA berkata...

Bulan 3 anak akak nk gi Jepun eh? kwn saya pon ada sorg gi jepun bulan 3..nama Subaihah..

seronok la dia sat ag..bleh kenal negara org =)

feelmyseoul berkata...

ahaa...tu la kelam kabut..tak buat ape2 persiapan lagi. kawan yucika dpt gi jepun kt kws mane?

yalp berkata...

bulan 3 nk kwen ke? hik3

sweetsal berkata...

bukan nak kahwin...nak fly jauh!!

marumaruchan berkata...

anak akak blaja kat KTJ ek?
kira junior saya la nanti..
ahahaha
dia dapat kolej mana?
dah tahu ke tarikh fly tu?

zulhilmi bdk blur berkata...

sengeh-sengeh je..
hihi

LORD ZARA 札拉 berkata...

senyum dan teruskan senyum!!

=]

idasm berkata...

baguslah kalau dah ringan sikit beban tu. hidup mesti ceria.. hehe

Izan@mamaAdam berkata...

ala bestnya blog ni..langsung terfollow lak.. salam perkenalan yer..