Isnin, Jun 28, 2010

MARATHON 2010 DATANG LAGI....

Teringat lagi tu.....awal pagi2 buta dah bertolak ke dataran merdeka....bawa budak2 join marathon....diorang teringin sangat nak amik bahagian....masa tu musim cuti semester...bebudak dan anak sedara pun join sekali....time tu memang ngantuk giler....dah nak buat macam mana terpaksa lah datang awal2.....nak breakfast pun tak sempat masa tu...nasib baik sempat bawa bekal air.....tamat larian dapat makan pisang saja.....kesian budak2 lari tercunggap-cunggap kepenatan...

Tahun ni pulak budak2 tak dapat nak join lagi sebab masing2 dah mula masuk U...marathon tahun 2010 dah bermula semalam.....seramai 18,000 ribu peserta yang mengambil bahagian...sebanyak 7 peringkat di pertandingkan.......larian full marathon 42km, half marathon 21km, 10km individu, corporate challenge, 5km fun run (ind), 5km fun run (family), 3km & 950m kids dash.....jom imbas kembali.....




- akhirnya tamat sudah larian 10km individu, jadilah dapat jugak medal..


- selepas tamat larian.....penat macam nak pengsan...


- penjaga garisan....




- rindu pulak tahun ni tak sempat nak masuk.....kalau ada rezeki boleh join tahun depan...

5 ulasan:

Nur Su'aidah berkata...

wahhhhh! kalau aku memang xde harappan nak dapat hadiah laa. haha

Eka Yucika berkata...

HAHAHA..

smpt pancit dulu..
ntah2 xsmpt smpai ke grisan penamat dah tergolek pengsan..hehehhee

sweetsal berkata...

Eka, dia sempat sampai larian 10km, ambil masa 1jam 15mnt jugak...nasib baik tak tersungkur laa...hehe

sayangsayangibu berkata...

masa dulu2 rajinlah jugak masuk acara ni, paling last tahun 2004 x silap 10km
tp la ni tak larat dah..
dah tua.....

sweetsal berkata...

sayangsayangibu,

waa..tu la ni utk org2 muda blh la masuk, depa kuat lagi, klu kita pancit terus...