Ahad, Ogos 15, 2010

PROJEK DI PESTA KONVO UKM

Salam Ramadhan Al-Mubarak dan Selamat Berpuasa......

Selamat bertemu kembali.......agak lama aku menyepi dari dunia blogging....dah seminggu rasanya tak update blog dan tak sempat nak blogwalking, rindu rasanya macam setahun tak berjumpa di alam maya ni......sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan projek setahun sekali.....ini kali kedua aku terlibat dalam kerja2 di belakang tabir....bunyi macam nak buat filem pulak..hehe

Sudah tentu korang nak tahu apa yang aku buat dalam seminggu lepas ni kan....seperti biasa kerja aku selepas majlis konvo, aku telah di minta untuk menjual gambar2 para graduan selepas majlis konvokesyen, bermula dari 8hb-14hb Ogos, genap seminggu aku bekerja dengan penuh semangat dari pagi hingga ke petang....memang penat jugak lah tapi bukan kerja free tau... berbayar tu.....hehe....gambar2 yang diambil semasa majlis konvokesyen berlangsung di dewan Dectar dijual bersaiz 11R, 8R dan 5R...seramai 7 ribu lebih para graduan yang mendapat ijazah masing2 dan sebanyak 7 ribu jugak lah kami menjual gambar2 para graduan....banyak kan..kami bekerja dalam keadaan yang berpeluh-peluh sebab tempat tu terletak di luar perkarangan dataran canselori....bukan dalam air-cond tau....hehe





- berwarna warni dan meriah bersama keluarga.....


- ni tempat kami menjual segala gambar para graduan...


- belek2 gambar dulu sebelum membayar, takut tersilap ambil....


- bingkai gambar pun ada di jual di sini....


- pilih yang mana satu berkenan di hati, berlogo dan tanpa logo pun ada dijual di sini....

5 ulasan:

Laman Alia berkata...

salam..
akak keje kat UKM ke... sy tgl kat bdr tek kjg...masa minggu konvo tu jem teruk kan area situ.. :-)

sweetsal berkata...

Laman Alia;

keje seminggu je kt situ..hari tu mmg jem teruk..

AiZ berkata...

7 ribu jualan tu ^__^ syok dengar ^__^

sweetsal berkata...

AIZ;

banyak tu Aiz, sampai penat berdiri, lenguh satu badan..hehe

Aesther John berkata...

wah!!! xsangka boleh jmpa blog ni!!! Saya ni wakil budak ukm yang konvo hari tu.. Tapi dia x sempat nk pergi ambil gmbr sbb flight dia balik ke kuching ptg hari dia konvo tu. Lps tu saya pula lupa nk ambilkan gmbr. Blh tak nak tahu alamat company ni. Nak pg ambilkan gmabr lah..