Khamis, Ogos 05, 2010

AWARDKU AWARDMU JUA...

Sejak kebelakangan ni...banyak sangat dapat award, tag dan contest....ada award yang dapat tapi masih belum berkesempatan nak post di sini....sejak akhir2 ni banyak urusan di luar yang harus di dahulukan, kalau ada masa terluang dan ada mood boleh lah naik ke pentas ambik award lagi...hehe




Award yang tercantik ni di terima dari Cik Midori yang comel loter tu....terima kasih banyak2 di atas penghargaan ni.....award ni ada tertulis "blog yang tersempoi....tercantik dan yang terbaik!!!..(terperasan sikit) .biar betul....blog ni hanya biasa2 saja takde lah tersempoi pun, penulisan pun santai2 sahaja, namun hakikatnya memang best dan gumbira bila dapat award dari kawan2 bloggers di alam maya ni....terima kasih semua, tanpa kunjungan anda semua pasti blog ini akan sunyi sepi tanpa penghuni yang datang berkunjung sini.....

Ok....takmau mengarut dengan panjang lebar, sebagai menghargai kawan2 yang sering berkunjung ke sini, hendak lah jugak serahkan award ni kepada Cik Nadiah dan Cik Yatie...harap2 tu sudi lah terima award ini ya...terima kasih...




5 ulasan:

Yatie berkata...

Salam Kak,
Terima kasih banyak sbb bagi award kat Yatie....gembira dan terharu di buatnya...yatie skrng busy sngt sbb persiapan nak balik Msia terus...mcm pindah semula di buatnya...snng2 nnti yatie ambil ya...

sweetsal berkata...

ok yatie..busy la nampaknya..nk blk msia terus..slmt kembali ke Msia ye..

kodok hijau the ghost writer berkata...

bravo bravo..tepuk tangan ..bravoo

Fyzal berkata...

wah.. colorful nye award berkenaan. :D

Nadiah Sidek berkata...

terima kasih kak!

p/s: nak panggil akk apa ye? kak sal ke?