Selasa, Ogos 17, 2010

CONTEST "HEADER IMPIAN"

Salam semua.......hari ni baghu ada masa dan terpikiaq nak join contest "header impian" yang dibuat oleh Aiz Batu Campur no.....dah lama teringin nak buat header cantik, tapi cheq tak rheti2 nak buat....tu la bila cheq tengok blog Aiz ni ada contest, cheq pun nak cuba la nasib kut2 mana tau rezeki menyebelahi cheq....lagi pun yang nak cabut undi tu anak2 menakan Aiz yang comei2 tu...mai kita jampi sikit...fuh kiri fuh kanan...haa dah jampi dah...adik2 comei jangan buat2 lupa tau cheq pun masuk contest tau......cabut yang cheq punya na....hehe

Syarat2 nak join contest ni mestilah, wajib ka ni?

  • mesti jadi follower Aiz, kalau dak lagi, cepat2 la..jangan dok buang masa no...
  • mesti buat entri lagu ni la pastu bagitau Aiz header lagu mana yang hampa nak, faham dak?
  • entri hampa kena guna bahasa loghat daerah negeri masing2 no...macam cheq dok buat ni la....
  • lagi satu nak habaq mai, kena taip lebih dari 1 patah perkataan, jangan terkurang, lebih takpa....



Cheq ni orhang utara jugak tapi bukan la orhang kedah ka apa ka....cheq dok kat sempadan dah...kat perak utara no..dah masuk kedah, penang, perak, jangan hampa taktau bahasa cheq...walau pun cheq dok lama kat KL ni tapi cheq tak lupa asal usul cheq tau....ni nak habaq mai...lagu mana cheq kenai Aiz...cheq kenai Aiz masa blogwalking, taktau sapa punya blog tah, tiba2 nampak anak sapa la ni....jejaka hensem nya...ish2 dalam hati boleh buat menantu ni....berkenan sudah teroih cheq terjah blog dia....Aiz ni memang kreatif, boleh buat macam2 kheja... kalau hampa tak percaya, hampa pi la tengok sendiri blog dia barhu hampa tau....

Taktau la apa cheq dok merapu meraban ni.....ni cheq nak habaq kat Aiz....tolooooong la cheq no...header yang lagu mana yang sesuai dengan blog yang warna warni ni......sakit mata tengok kut...tapi takpa cheq punya cheq suka....terserah pada Aiz kalu menang... cewah....berhangan lebih nampak...Aiz buat lah apa yang patut, cheq suka kalu ada gambar2 keluarga ka, ada kapalterbang ka pun cantik jugak laa....lebih dekat lagi tu antara dua benua....faham dak ka.....

p/s: Aiz...kakkoi ne....danjiki shite iru no?

8 ulasan:

AiZ berkata...

Wah.. macam speaking kedah, tapi duk utara perak.. mana satu nak tulis nih.. perak atau kedah? hik3..

Dok jepun ek?

p/s: Aiz...kakkoi ne....danjiki shite iru no?


P/s: haiik! ^__^{langsung tk paham)

sweetsal berkata...

Aiz;

tulis kedah la..ni pun loghat kedah..sama ja sbb memang dok sebelah menyebelah ja..langkah setapak sampai dah..hehe

anak kita dok jepun, maksudnya aiz hensem...puasa tak?

encHIx laNDax berkata...

gudluck ye sweet sal!!hehek~~

sweetsal berkata...

encHIx LaNDax;

tkasih2..kalo ada rezeki ada laa..jom join sama2..

AiZ berkata...

nak mintak tolong boleh tak ^__^ (segannye)
support aiz:
vote aiz dan ampa boleh menang ipod touch terbaru..!! please vote yek..

sangat terhutang budi..

sweetsal berkata...

Aiz;

sekejap Aiz, nanti akak fly kt sana yer..nak baca dulu..tak reti sangat ni..

Tomato Gurl's Life berkata...

good luck kak!!

sweetsal berkata...

Tomato Gurl's Life;

Terima kasih ye..saje cuba2