Isnin, Julai 19, 2010

KAMBING SORANG SEKOR

Sebelum mata terlelap.....sempat lagi post satu entri....hari ini betul2 penat...siang tadi pergi KL banyak sangat urusan yang masih belum selesai....sampai rumah rehat sekejap....buat apa yang patut dulu....bagi kucing2 makan......lepas tu buka desktop terus start BW....mata ni pun dah mengantuk sesangat tapi jari jemari ni degil nak ketuk2 keyboard ni....tak tau nak buat apa citer....just nak share dengan korang.......jom layan jer pic ni......

Subhanallah...........terkejut dan terbeliak biji mata tengok apa dah pak arab ni buat.....nampak tak apa yang dorang ni makan.....makan kambing seorang seekor.....larat ke nak makan...seekor bukannya kecik2, besar2 pulak...boleh ke habis.....tapi memang betul kalau nak di kira saiz badan dorang yang besar ni, makan pun mesti semua yang besar2....kalau kecik2 tak kenyang pulak kann....ish2.....











- hidangan yang cukup mewah.....

Kat Mesia ada ke macam ni.......kalau kambing panggang ada la...tu pun potong2 dan hiris dulu baru makan dengan black pepper sos......

42 ulasan:

noor afzan berkata...

uuu..besornya..

JMR berkata...

perghh..sekor sorg yg tak leh blah tu..huhuhu

miZz_nizZ berkata...

gile babeng!hahha.nfsu buaya ni

Che Armster berkata...

ini namanya tembolok!! hahaha

idasm berkata...

mak aii! sorang sekor! dasyat tu, boleh habis ke diorang ni... ish3!

Nadiah Sidek berkata...

org arab mmg mkn byk kak. err..tapi tak tau la sampai sebyk tu ke diorg blh mkn..

Eka Yucika berkata...

HAHAHA

akak, org arab mmg mcm nih..klu akak ada rezeki dtg sini, akak tgok la sndiri.hehehehhee..

nuraitul berkata...

besonye..larat ke diorang nak abiskan tu..blik tue diorang tak pening kepala ke..??

Zaidah berkata...

mcam mana besarlah tembolok dorang nie...agaknyer sekor simpan untuk seminggu kot...hehehe

Amanda Eltiqaz berkata...

dahsyat..dahsyat...kat mesia..mau kongsi 10 orang satu kambing tu..huhu..

ateyn berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ateyn berkata...

ya rabbi~

dasat nye pak arab ney!!

ish ish ish



ateyn's latest entry
Exclusivemails.net ialah scam

Helmet yang Chantek + Kreatif

Desing Payung yang Kreatif

Barangan China Bahaya

sweetsal berkata...

betui tu, dorang tak makan nasi macam kita, dorang lebih gemar mkn daging ataupun ayam...klau ayam pulak sekor tak cukup, mesti nak lebih sorang..tapi sekor kambing sorang kira dahsyat laa tu...tembolok besar betul.....

alinac lover berkata...

dorg slalu mcm tu..kdg mkn xhbis..buang mcm tu ja..

dasar!!!

pembaziran

d_tieah berkata...

Gle besar kambing tu..
Huhh..
Skmpg mkn pun x hbs kot..

nj berkata...

kak, realitinya memang betul...orang Arab ni memang mewah makan...dan mereka juga membazir...nak buat camana, kalau ke restoran makan, mana main hidang dalam pinggan2 ni...takdok pinggan...main lambak atas 'saprah'...bila x habis, lebihan makanan dibuang saja...memang membazir. Gambar tu mcm Prince Saudi rai geng Sepanyol menang WC je....ye ke?? hehehe

Abu Luqman berkata...

masyallah tok arab ni memang kaki makan

Ina Hashim berkata...

pak arab ni mmg makan gitu...dorang mmg kuat makan..klu g mekah pun camtu la gayanya

sweetsal berkata...

Nj..iye la kot, akak bkn kenal sgt dorang ni...akak pun ada anak buah kahwin gn org arab..bab mkn memang dahsyat la..klu mkn ayam, sekor pn blh habis, panggang dan ratah camtu jer..

tun sempoi berkata...

dahsyat nyer...tuan sheikh yg makan ke @ tuan syait....menanggis orang miskin tgk. huhuhu

farah wahida berkata...

agaknyer dorang ni badan beso2..yerla kite makan ayam sekor pun dah x abis siap bagi2 lagi:)

Nasih Muslim berkata...

tak heran la kalau student dari negara diorang ni habis dekat 7 800 sebulan utk makan je.. dah memang jenis tangki besar.. haha :D

::aMaD:: berkata...

omaigod..besaq gila sorg makan!

tp stail diorg mkn mmg mcm tu kot..
kt u aku dlu pak arab mkn nasik mcm 3 org mkn..tp last2 tak abes..membazir. agaknye diorg suke mewah2 time makan..

Sir Marcello berkata...

nie tahap membazir dah nie...
aku caya punya diorang takkan habis..
tambah2 nie macam meeting etc

xkan nak melahap kot...
kalo ya leh abis..sorang2 kena darah tinggi..hahaha

cikgu isza berkata...

biar betul.. tapi kan deme ni memang suka bermewah2..

tujuhhariseminggu berkata...

adohaiii.... manyaknye.. abes ke nak makan???

Nur -al- Ain berkata...

makan ke melantak ni? huuuuu.. dasattt tull

ASaDa RyutaRo berkata...

diorang ni membazir.. bukan habis pun diorang makan. lebih2 tu diorang buang.. ri tu ada tengok gambar yg geng2 arab ni buang lebihan yang nyata2 membazir.. uhh!

Zulfahmi Abidin berkata...

mak ai..gile la makan sorang sekor...membazir jer diorang nie.ramai lagi yg kebulur tak makan..bokbang tol..hehehe

Entry Famous Fahmie:
¶ Setting Handphone Full Coverage
¶ Lokasi Pergambaran Transformers
¶ Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya
¶ Gambar Itu Haram

FiRsYa MeLisSa berkata...

ni baru makan....hehehehe~

HidrogeN berkata...

saya pun bole mkn mcm tu tapi untk satu hari punya stokla tanpa nasi walaupun sebutir..

donnyien berkata...

sedapnya makanan tu..terliur aku

edy berkata...

mak datuk sorang sekor bley abis ker tu..makan ke muntah kedarah huhu ..membazir tol

A S Y R A F U L berkata...

biasanya diorang ayam sorang seekor xjdi msalah..tp ni smpi sorang seekor kambing ni mmg dasyat la...haha

dunspeak♥ berkata...

memang betul2 kenyang niehhh

zameermus berkata...

kaku jari nk menaip tgk diaorng mkn camtu..huhu

Mr Roti Kacang berkata...

sory tatau nk komen kat ne..
anak nk gi korea utk study ke?
atau bercuti..
kalau perlu kan tour guide,or uruskan percutian ke korea,boleh email kat sy.insyaAllah sedia membantu.

alief berkata...

mak ai...sedapnnyer..
waduh..alangkah baek dermakan sket kat palestin tu...cian diorang tak makan...=.="

rATu kEBaYA berkata...

umang ai.. maulah boncit perut tu.. sikor suang.. dahsyat..

Anne Boleyn berkata...

hadoyy..gile kuat betul diorang ni makan!! adeyh~ngeri lak tengok

red One_foren6 berkata...

waa..

fiqa berkata...

saje je diaorg nih.. time mkn mmg nak mkn besar2 dah tu nk byk terhidang atas meja.. tp tak habis..