Ahad, Julai 25, 2010

AL-KISAH MAMA BERUANG

Kisah anak beruang yang tersangkut di atas pohon yang kurus......nasib baik ibu beruang datang untuk menyelamatkan anaknya, dia cuba mengoyangkan pokok tu tapi masih tak berjaya jugak, akhirnya ibu beruang mencuba memanjat pokok tersebut dengan menggunakan keempat-empat belah kakinya...jom saksikan gelagat mereka.................meh scroll ke bawah.......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



24 ulasan:

assila. berkata...

setiap ibu memang sayangkan anaknya. :)

amira berkata...

itu naluri beruang..
x faham kalau naluri perempuan yang sanggup buang anaknya..

Hanya perlu double click saja!!

sweetsal berkata...

assila n amira,

betui tu...haiwan pun sayang anak, sanggup buat apa saja demi anak yg dia sayang...kelakar tgk video ni...

Eka Yucika berkata...

HAHA

ank beruang tu nakal..pastu mak dia nak pukul dia, dia lari naik atas pokok tu..mak dia suruh turun taknak..pastu mak dia goyang2 pokok ugut nak suruh dia turun...AHAHAHHAHAHA

At last bila pokok dah patah, anak beruang dah kecut perut sbb tu dia nampak cam nak lariks je..kakkakakaka...

sweetsal berkata...

Eka Yucika,

anak dgn mak sama bijak...hehe

Derus berkata...

degil tul anak beruang tu..sebab tu die lari bila dah jatuh...hehehe..takut kena pukul lah tue..

sebelas berkata...

beruang pun pandai sayangkan anak dia kan...hehehe




http://nomborsebelas.blogspot.com/

idasm berkata...

begitu gigih mak beruang tu kan..

HidrogeN berkata...

contohila beruang yg sygkn anaknya

mazlin berkata...

manusia menganggap ia sebagai hiburan..beruang tu diketawakan..sedangkan beruang tu mengikut naluri keibuan..mahu menyelamatkan anak dalam kesusahan..manusia yg diberi akal fikiran x digunakan..beruang pulak menyelamatkan anak tanpa berfikir tp dgn hanya menggunakan kudrat kaki dan tangan..sepatutnya sifat ini yg dicontohi..bukan dianggap hiburan semate2

hentakbelipat berkata...

comell...comel gila ahh mak beruang tu

merahitujambu berkata...

ALA2..COMELNYA..CMNO LEH TERSANGKUT PLAK TU..PELIK2

annazanariah berkata...

hehehe.. tersenyum anna tgk.. comel..
camtu la kasih ibu kepada anak.. :)

+qAsiH naDiRa+ berkata...

sweet nye ibu beruang~sayang dia kat anak dia~
n___n

Khairul Azmi berkata...

binatang pun syg kat anak dia...

AiZ berkata...

gagaga... lari lintang pukang anaknye lepas turun.. takut maknye tempeleng mukanye.. ^__^

Zairie Husin berkata...

syg juga dia kat anak dia.. :D

my recent post:
biarlah kali ini zairie tidak ada kepala

big fish berkata...

cara cepat nak dapat duit
http://swom.com/?r=97932

Aril Lanang berkata...

kasih ibu membawa ke syurga...

Nilzaf Melati berkata...

comelnya, sayang ibu bear tu pada anak dia, heeheee comel sangat bila dah jatuh lari dari ibu dia, eeiii geram!!! senyum sorang2 tengok video ni. makes my day!!!

Fazlinil Irma berkata...

pandai beruang tu nak selamatkan anak dia..

-fickryhisham- berkata...


Siannyer tengok anak beruang nie~

Tapi nie lah lumrah alam...

Variasi simfoni yang berlaku kat kehidupan di mana setiap makhlok tak pernah lari dari cabaran dan perjuangan yang diuji dari Allah~

Renung-renung dan fikirkan...

Selamat Beramal!

(=



e.l.i.z.@ berkata...

kiut sgt²

tun sempoi berkata...

sapa x syg anak....klu manusia pn snggup panjat wlpn mebahayakn dirinya...kelakar gak tgk gelagat bruang tu..