Rabu, Julai 28, 2010

ANNA'S BIRTHDAY GIVEAWAY!!!

Salam.....

Pertama sekali nak ucapkan terima kasih kepada Anna yang menganjurkan GA sempena sambutan Anna's Birthday Giveaway....birthday girl ke Anna?....bila tu......sticky post ni memang comel sangat macam tuan punya diri.....jangan marah ye Anna.....




Anna's Birthday Giveaway
Tarikh tutup 10 August 2010 sebelum pukul 10.30 malam.

So apa lagi kawan2, jom la join sama2.....boleh meraikan birthday Anna sekali....nak join boleh klik kt URL Anna tu....boleh baca syarat2 kat situ......Anna kata rugi tak join....ada hadiah lumayan menanti....hehe

Ok.....Anna suruh tag seorang kawan.....kalau seorang join tak best la kan.....kali ni kawan yang bertuah itu adalah yang rajin singgah dan rajin mengomen di laman sweetsal ini....nak tag lebih sikit, boleh kan Anna.....yang takde nama tu pun boleh join jugak....sila ziarah blog Anna ok..


Harap2 nama2 ni sudi join Anna's birthday giveaway......

6 ulasan:

annazanariah berkata...

thanks kak sudi join.. hehe.. dah ajak dah tigo org tu ea? hehe.. bagus2.. ni sayang akak lebih ni. lalalala~ wish u good luck.. :)

sweetsal berkata...

demi anna yg ku sayang...akak join jugak...hehe

shiyda berkata...

waa . gud luck ye =)

merahitujambu berkata...

good luck ok

noor afzan berkata...

good luck ye..=)\

ASSILA. berkata...

thx! t saya join. sempat lg nie kan, hehe.