Rabu, Oktober 27, 2010

THE POWER OF CHEESE...

Sebelum pergi kerja aku sempat dengar iklan ni di radio era..".hai mambang cheddar, mambang mozzarella, mambang parmesan dan mambang keju2 lain, tunjukkan lah kehebatan mu...." Masa aku blogwalking pun terjumpa beberapa blog yang aku rasa begitu teruja sekali.....sekarang ni pizza hut tengah buat promosi hebat tentang pizza hut's extreme cheesy 6 pizza yang mana setiap pizza mengandungi 6 campuran cheese iaitu parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone dan monerey jack..wow hebatnya....kesemua cheese ni memang sedap.....kalau belum cuba tu elok lah ke pizza hut sekarang jugak....sempat lagi aku promosi tu.....aku sendiri yang bekerja di sini pun belum cuba lagi ni....hujung2 bulan ni memang ramai yang berkunjung ke sini, pekerja di sini memang tak menang tangan, tapi tugas aku bukan buat pizza ye, aku cuma siapkan salad bar termasuk coleslow, mushroom sup dan chicken sup....


- the extreme cheesy 6 pizza with hawaiian chicken topping

- my staff meals...sila abaikan yang ni....

So sesiapa yang belum lagi ke pizza hut, elok lah cepat2 ke sana dan ambik gambar banyak2 sebab ada contest...untuk pengetahuan korang semua, contest ni terbuka untuk semua yang register dengan nuffnang dan hadiah pun lumayan....untuk tahu lebih lanjut sila klik kat sini.


19 ulasan:

kiwi berkata...

sdapnye ^^

F.I.C.K.R.Y berkata...

Wahhhh!!! Tak sabar rasanyer nak balik Malaysia. Rasa nak terkam jer Iklan Cheezy Pizza nie hehehee~~~
Nyummm... nyummmmm...

Tolong hantar pizza keju kat sini sekeping~

[^^Daus^^] berkata...

argh!! mengoda btul lah pizza tu :P

caliph shuriken berkata...

dlm byk2 cheese tu.. yg mana plg sdap ek?...

sweetsal berkata...

F.I.C.K.R.Y;

tengok gambar mesti terliuq kan, kesiannya dok jauh, xpe habiskan maggi tu dulu, nti kita pos pizza ni..hehe

caliph shuriken;

skrg tgh hot pizza ni, semua cheese sedap..

annazanariah berkata...

akak... rupenye akak keje pizza hut.. kalau la tau, mintak akak je belanja (bajet mcm kita dekat kan?) hehehe..

tapi seyez mmg sedap. masa panas2, cheese yg lembut, wangi.. wahhh.. tak puas rasa.. cam nak lagi.. kami try chicken mushroom. tapi gambar akak, hawaiian mcm lagi sedap. nakkkkkk!!!

Tomato Gurl's Life berkata...

wah akak keje ngan pizza hut??wah ptt la akk selalu msk western food..hihi..bestnya..nak rasa jugak tp dah lama ni tak pergi piza hut sbb xde geng..waa :(

i am S!L4H.. berkata...

mintak sket.....
dh lap2 air liur ni...
kekekeke

Lieya berkata...

x muak ker???

Amy Syaquena berkata...

salam..

walaupun amy bukan pengemar pizza tapi terliur jugak bile tengok gambar hehehehe...

meowwmania berkata...

dah mamam dah mmg shedap hehe...

sarah-najwan berkata...

i lop pizza kak..anak4 saya..kalu sebut nk mkn ape?..mende ni ngan kepsi jek tau..huhu

sweetsal berkata...

annazanariah;

akak br je keja kt situ, dkt dgn rmh xsampai lima minit dh smpai. mmg sedap akak pn mmg crazy abt cheese,hehe

cik tom;

ye cik tom, satu famili mmg minat masakan western, selalu gak buat bila anak2 ada kt rmh..

i am S1L4H;

jemputlah ke pizza hut..hehe

Lieya;

tak pernah muak, suka sangat..hehe

Amy;

tgk gambar mmg terliur..tp kalo rasa mcam tak puas nk lagi..

meowwmania;

waa dh makan, sedap kan..

sarah-najwan;

budak2 mmg suka makanan cam ni..hehe

Munirah berkata...

bikin lapar :P

alinac lover berkata...

adoi..tingin nyaaaaaa

Yan berkata...

siapa yang tak suka cheese.. Kalau tak pk panjang, mau boyak badan..hee

Myra Jay berkata...

Alahai sedapnya tgk pizza tu, tringinnya nk mkn..hehe..
Xsabo nk rasa pizza baru tue..

tun sempoi berkata...

wowww..bangkitkan selera...dh lama x pekena pizza..bla nk belanja?

Fazlinil Irma berkata...

haiyaa.. pizza sini takde yg halal.. hukhuukk.

wpun boleh buat sdiri dgn harga cheese yg murah. tetap tak sama dgn pizza hut.