Ahad, April 04, 2010

DAPAT AWARD??

Tak sangka pulak ada kawan-kawan bloggers nak bagi award kat aku....macam terima anugerah untuk selebriti pulak...eh..eh jangan dok perasan...ya la aku ni sapa...hanya insan kerdil yang menumpang di bumi Allah...walau bagaimana pun aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada insan-insan yang bernama Encik Long Hafiz, Cik Wana dan Cik Intan..



- sila copy dan paste....

Ada syarat-syarat pulak...

Syarat No. 01 : Thanks & Link The Person That Give You Award>>>>BERES!

Syarat No. 02 : Pass This Award to Another Person>>>tengah dok pikiaq sapa yang layak?

Syarat No. 03 : Contact The Bloggers and Tell Them About This>>>>BERES!

Syarat No. 04 : State 7 Things About Yourself>>>>ni yang segan nak bagitau..

Tuu la..dok pikiaq...buat apa pikiaq lama2..nak bagi...bagi la..haa ni dia kawan2 yang bertuah dan layak terima award ni...sila amik dan copy paste kat blog anda..amik yang TOP BLOGGER tau...kalau nak amik yang perantau london tu pun boleh jugak..dia dah bagi izin..jangan segan na...suka hati lah...hehe!

1) Cik Yucika

2) Cik Idasm

3) Cik Irma

4) Cik Nadiah Sidek

5) Cik Zana

6) Cik Aktirah

7) Cik Bluedianthus

8) Encik Zulhilmi tempoyak

9) Cik Lemongrass

10) Cik Mspancake

11) Cik Nurul

12) Cik Zaikulim

13) Cik duniahidupku

14) Cik Asz

15) Cik Nur Mujahidah

Mana nama-nama yang tak tertulis tu jangan la marah no...banyak sangat tak ingat la..tu pun depa nak 15 orang ja yang agak-agak layak terima award...jangan kecik hati nanti aku belanja airkrim..hehe!

Ni...yang leceh nak kena habaq jugak pasal diri sendiri ni...takpa lah boh pi je lah...biaq cukup syarat sudah!

1) Berasal dari perak utara...tapi bukan orang Penang no..cakap memang loghat sana..

2) Hobi suka baca majalah Anjung Seri dan Majalah Impiana. suka hias rumah tapi la ni dah tukaq suka berblog pulak

3) dulu pernah bekerja 20 thn jugak lah keja..la ni rehat dok rumah urus anak2 jer..

4) Suka makan bihun goreng cina, char ko tiau, spagheti bolognise dan spagheti carbonara...banyak la suka tak boleh nak habaq banyak sangat..ni pun dah macam belon..keja makan jer..

5) Suka kucing...tapi yang comel2 jer la..suka tengok depa melawak sesama sendiri..nak tergelak pun ada..

6) Paling tak suka bila potong bawang nak buat kuah spagheti bolognise...tak pasal2 dok tereyak...dah boh dalam ayaq pun dok tereyak lagi..aduih..

7) Pantang kalau nampak lantai kotoq..terus nak cuci..sampai kena tegoq dengan anak2...asyik2 mencuci..asyik2 mencuci...ya la rumah dah kotoq kena lah cuci...

Selesai satu bab...penat la nak menaip!!...demi kawan-kawan blogger...terima kasih semua!!


3 ulasan:

YucIkA berkata...

HEHEH..

thanx akak =)

sama ah kita..suka kucing..tp xsuka yg jenis mencakar2..takut..huhu

NuRul berkata...

tQ kak sya amik tempek dekat blog ya

Nadiah Sidek berkata...

terima kasih kak! :)