Jumaat, Mac 05, 2010

KEPUTUSAN SPM, STAM 11 MAC..

Dup.....dap.....dup.....dap......bunyi kuat nye jantung ni....keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) 2009 akan di umumkan pada 11 Mac ini.

Perasaan aku yang lebih-lebih berdebar...takut....cuak semua ada....apa tak nye, anak lelaki ku yang bongsu sedang menunggu keputusan SPM....aku berharap anak ku mendapat keputusan yang baik.....yang boleh membanggakan kami sekeluarga....AMIN...

Apa-apa pun tunggu sahaja lah keputusan tu minggu depan.....!!!

7 ulasan:

YucIkA berkata...

ya ke akak??

insyaAllah kullu kheir..moga anak akak dapat result cemerlang..

selalu mcm tu, mesti parents yg lebih2 takut..akak doakn lah ank akk byk2, doa ibu mudah makbul =)

sweetsal berkata...

ibu mana yg tak risau..moga2 dpt yg terbaik..blh jadi mcm yucika kan..

BeaN MorENo berkata...

harap2 dia berjaya kak...saya doakan

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.smoge die dpt yg terbaek
.aminn~ :)

idasm berkata...

adik ida pun ada sorang nak ambil result spm. tp kitorang x harap sgt pun sebab dia mmg bukan seorang yg study smart punya.. hehe. apa2 pun semoga anak akak medapat keputusan cemerlang.

MrCongeniality berkata...

if u know that u already done ur best

what u can do now is..
to let god to do His job...
the rest...u can only hope and pray for the best...~

insyaAllah...
ur hardwork....will be paid
soon enough..~

*WINK*

MrCongeniality berkata...

if u know that u already done ur best

what u can do now is..
to let god to do His job...
the rest...u can only hope and pray for the best...~

insyaAllah...
ur hardwork....will be paid
soon enough..~

*WINK*