Sabtu, September 04, 2010

SHOPPING RAYA KALI KEDUA PULAK

Cuti sekolah dan cuti di universiti dah pun bermula....ramai yang dah balik kampung halaman masing2....tapi aku masih sibuk dengan beli baju raya anak2....aku akan balik kampung sehari sebelum raya....kedua-dua anak lelaki aku pun dah balik rumah..diorang dapat cuti dua minggu...seronok tak terkata lah diorang ni....suka sangat bila dapat cuti ni dan lepak2 kat rumah..

Selepas ambil abang petang semalam dekat asrama, kami terus jer ke shopping kompleks, taknak buang masa...lagi pun raya dah nak dekat, time2 macam ni ramai orang sibuk bershopping, semalam pun shopping kompleks kat JJ memang penuh dengan orang ramai, sampai jem dekat kaunter semasa nak bayar.....si abang dan si adik sempat jugak pilih baju dan seluar....nasib baik ada sales kat JJ, so harga tak lah mahal sangat..diskaun 20-50%..boleh tahan jugak lah, takpe lah setahun sekali beli pakaian anak2 bukan nya selalu beli...hehe


- ni pakaian anak bujang dua orang....

Sebelum pulang ke rumah kami sempat berbuka puasa di Wendy's, kami ode burger yang di saluti mushroom dan cheese....memang sedap dan berbaloi-baloi, makan sampai kenyang...hehe


- enak nya tak terkata....


- double burger mushroom + cheese...

- side ode french fries dan ais krim strawberry....

8 ulasan:

idasm berkata...

seronoknyer shopping. burger tu pun nampak sedap!

kak sal, selamat hari raya. maaf zahir batin.

sweetsal berkata...

idasm;

tkasih, slmt hari raya buat ida jugak, ampun maaf dipinta andai terkasar bahasa..

BezBuddy berkata...

sedapnye beger tu akak...telan air liur dah ni....hehehe

Anne Boleyn berkata...

wahh~ banyak nye shopping kak.. :) tak pe lah sekali sekala kan time raya.

p/s : jom join slot Bingkisan Salam Syawal kat Redmummy.com jom? Anne Boleyn dah join.. check my latest entry kay.. :)

Ratu Syahadah berkata...

bestnye burger tu

currentlife2u berkata...

byknyeee shopping..raya sakan niiiiiii..slmt hari rayeeeeeee..

Mirul berkata...

terliur tgk burger tu!!! waaaa =P~

AngahSayang2314 berkata...

angah singgah sini jadi kawan jom kalau senang kita tukar2 link