Isnin, Januari 03, 2011

DARI SHAH ALAM-PJ-TAPAH

Salam semua......selamat tahun baru 2011.... maaf semua sebab lama tak update blog kesayangan ni, kini bersiaran kembali, baru ada masa terluang bila anak2 dah mula kembali ke kolej masing2....

Bertarikh 02/01/2011 hari ahad semalam hantar anak ke Uitm Tapah, berhijrah lagi dari mula2 masuk bertempat di Shah Alam, kemudian pindah pulak ke PJ (kolej Alamanda) dan terakhir sekali baru ke kampus cawangan baru di Tapah....kali ni agak jauh dari rumah, kalau nak balik kena tunggu cuti panjang, boleh la cuba naik tren pulak dari Tapah Road ke KL Sentral, tak perlu lagi pergi ambik balik naik kereta.....hehehe.....



- kolej, fakulti dan bilik komputer

Uitm Tapah baru di buka pada Disember 2010, memang cantik dan selesa walaupun terletak di kawasan perkampungan, untuk sampai ke sini lebih kurang 10 minit dari pekan Tapah, terdapat dusun durian di kiri kanan jalan....bila musim durian tiba boleh makan durian banyak2..kena cari mak dan bapa angkat pulak.....hukhuk



- satu bilik ada 4 katil, luas dan selesa...

10 ulasan:

sarah-najwan berkata...

salam kak..
ada gak stori dr akak..hehe

anak bujang dia dah besar..dah study kat uitm...hehee

seronok gak nmpk dlm pic tu..bguslah tmpat study jauh dr hiruk pikuk bandar..bole study dgn aman sini...

tang duyan tu..kene cr yg berangkat2 tu..nati dpt mkn free...hehee

CIK TOM berkata...

lama nye akak xupdate n3..rindu ta..huhu


selamat smbg belajar buat anak akak sweetsal :)

sweetsal berkata...

sarah-najwan;

dh besar panjang, jauh pulak, rindu la dia anak bongsu...huhu

sweetsal berkata...

CIK TOM;

rindu jugak kt cik tom, hehe

ju berkata...

Selamat datang ke Tapah,singgah kat Bidor ...sekarang durian baru berputik.....boleh santai2 kat rumah saya...

Nikmatilah keindahan alam semulajadi..........

Yan berkata...

Sekarang ni UiTM jauh2 ke kwsan perkampungan..

sweetsal berkata...

ju;

salam kenal, terima kasih singgah, musim durian nti boleh la singgah rumah ju, hehe

sweetsal berkata...

Yan;

tu la pasal, kalau dekat senang la sikit nak balik rumah, dh jauh ni nak balik pun susah, kena tunggu cuti panjang...huhu

sweetsal berkata...

Yan;

tu la pasal, kalau dekat senang la sikit nak balik rumah, dh jauh ni nak balik pun susah, kena tunggu cuti panjang...huhu

Tanpa Nama berkata...

selamt belajar dgn persekitaran yang aman dan tenang..